TechPark

Utstillingen på SSV2015 var en stor suksess med rekordmange utstillere og svært godt besøk. En av de viktigste og beste tilbakemeldingene fra utstillerne var at de hadde aldri før møtt så mange beslutningstakere på en utstilling.

”Hemmeligheten” bak dette er at Subsea Valley Conference integrerer en av de største og beste konferansene for industrien i et enormt utstillingsområde. Dette gjør arrangementet interessant for både ledere, selgere, innkjøpere, ingeniører og teknologieksperter.

For 2016 gjør vi ytterligere grep for å øke antall utstillere og besøkende, deriblant styrker vi satsningen på vår Teknologipark, vi lanserer en rekke nye konsept, blant annet Industripolitisk seminar og Masterclasses, samt at vi utvider og forbedrer vårt Speed Match arrangement for utstillere, for å nevne noe.

Subsea Valley Conference tilbyr gratis inngang til utstillingen, og i fjor hadde vi over 2000 unike besøkende over 2 dager.

”Over 80% av konferansedelegatene for 2015 svarte at utstillingen også var en viktig grunn til at de deltok på konferansen”.

De store er med
De fleste av de største selskapene i klyngen har allerede booket sin favorittstand for årets utstilling, blant annet Subsea 7, FMC Technologies, GE Oil&Gas, Tieto, DNV GL, Kongsberg Oil&Gas med flere. Over 40% av utstillingsarealet er nå solgt, som er høyere enn på samme tid i fjor. Vi skal fylle Telenor Arena også i år!

Speed Match
For utstillere vil det igjen bli arrangert Speed Match hvor man kan møte innkjøpere fra alle de store selskapene til individuelle møter.

”100% av de som deltok på Speed Match i 2015 sier de vil delta på Speed Match i 2016!”

Sosiale arrangement
Velkomstarrangement på Astrup Fearnley Museet, bankettmiddagen og vår særdeles populære kaffebar er noen av arenaene for sosial sammenkomst og nettverksaktiviteter for SSV2016.

Book stand
Ikke vent med å sikre deg din stand for årets utstilling. Vi selger nå én til flere stands hver dag, så de mest populære standene går fort unna. Klikk deg inn på http://ssvconference.com/exhibition/ og bestill din stand i dag!