Maskinlæringsworkshop – Python

WHEN
Thursday 11 April 09.00–12.00

Maximum capacity: 70 people

REGISTRATION
Through energy:connected´19 registration and directly to TEKNA on this page:
Click here

Er du nysgjerrig på maskinlæring? Her får du en praktisk, hands-on demonstrasjon i Python og mulighet til å prøve selv, med hjelp fra instruktør.

Workshopen starter med cirka en times teori. Esten Leonardsen fra Epigram Medtech gir en grunnleggende innføring i maskinlæring, før han viser en hands-on demonstrasjon i Python (Linux). Deretter får du prøve selv med praktisk bistand fra innleder Esten Leonardsen og gode hjelpere.

Ta med egen PC! Du bør kunne programmere litt fra før, men du trenger ikke nødvendigvis vite mye om maskinlæring. Det vil være en fordel om du har noe kjennskap til en eller flere av disse: GitHub, Jupyter Notebook, Python 3, Tensorflow eller Keras.

Det er lagt ut to guider på GitHub, begge i form av en Jupyter Notebook. Den ene er en installasjonsguidesom det anbefales at du gjennomfører i forkant. Den andre er en maskinlæringsguide som du kan prøve på workshopen.

Workshopen er gratis og åpen for alle, men merk at det er begrenset antall plasser. Workshopen blir arrangert av det faglige nettverket Tekna Big Data sammen med Epigram Medtech, for SSV Conference 2019.

Back to the Program